Welcome visitor you can log in or create an account
ПОЛЕМИКА ПОМЕЃУ БИЉАНА А.СТОЈАНОВ И ИВИЦА...
Biljana Antoska Stojanov Yesterday at 8:326 AM  ·   Конечно го гледав "Заспиј ако можеш" на Алфа ТВ со Горан Момироски и Драган Милосављевиќ со фамозните тројца гости Ivica Bocevski, #VladimirMilcin и Branko Geroski Тројцата сигурно се спрегнати од некоја амбасада со цел... More detail
ПОДМЕТНУВАЈКИ ЛАЖНИ КОДОШИ, ГРУЕВСКИ ГИ ЗАШТИТИ...
  Јордан Петровски24.03.2016 Да пишувам повторно за Ристо Шишков и Дане Поповски ма натера желбата да се дознае вистината за бескрупулозноста на УДБа. Да се дознае дека "лусрацијата" која ја спроведе Груевски небeше ништо друго туку лага, обид да се зачува Тоталитaрниот Комунистички систем... More detail
ПАДНА УШТЕ ЕДНА 100-ТЕ МАСКИ ОД ЛИЦАТА НА МИЛЧИН...
Не говорењето за причините и аргументите со кои е поткрепено ветото од страна на Бугарија е порака од Иницијаторите дека Бугарија нема аргументи ама ете Европа бидејки нас не мрази а на Бугарија и верува на збор и згора Европа и Америка сакаат да не нема па затоа на нашиот збор не сакаат да... More detail
ВИСТИНСКАТА ПАРТИЈА НА РАБОТНИЦИТЕ Е...
  Блаже Аризанов 16.01.2022 Глупост е да се тврди дека социјалистичката левица се грижи за работниците. Напротив. Да објаснам зошто. Социјалистот е заглавен во една излитена идеа за просечен работник како текстилка со потечени вени. Така беше во екс ју. Или си партиската елита... More detail
САША УЗУНОВ НАПРАВИ БУДАЛИ ОД АНТРОПОЛ-АПАСИЕВ,...
ЛАЖНИТЕ ПАТРИОТИ НАЈЛЕСНО СЕ ОТКРИВААТ КОГА НЕКОЈ КЕ СЕ ОБИДЕ ДА СРУШИ НИВНИ МИТ (ГЛИГОРОВ) ЗА ГОЛЕМ БОРЕЦ ЗА МАКЕДОНСКАТА САМОСТОЈНОСТ 2Јордан Петровски 16.01.2022 Со документот од Архивот на Австралија кој го објави Саша Узонов по кој знае кој пат се потврди лесната манипулативност која е... More detail

ПОЛЕМИКА ПОМЕЃУ БИЉАНА А.СТОЈАНОВ И ИВИЦА БОЦЕВСКИ ЗА ИНИЦИЈАТИВАТА И ЛИКОТ И ДЕЛОТО ЗА ДЕЛ ОД ИДЕЈНИТЕ ТВОРЦИ НА ИНИЦИЈАТИВАТА

Biljana Antoska Stojanov Yesterday at 8:326 AM  ·   Конечно го гледав "Заспиј ако можеш" на Алфа ТВ со Горан Момироски и Драган Милосављевиќ со фамозните тројца гости Ivica Bocevski, #VladimirMilcin и Branko Geroski Тројцата сигурно се спрегнати од ...

Read more...

ПОДМЕТНУВАЈКИ ЛАЖНИ КОДОШИ, ГРУЕВСКИ ГИ ЗАШТИТИ ВИСТИНСКИТЕ КОДОШИ НА ШИШКОВ И ПОПОВСКИ

Јордан Петровски24.03.2016 Да пишувам повторно за Ристо Шишков и Дане Поповски ма натера желбата да се дознае вистината за бескрупулозноста на УДБа. Да се дознае дека "лусрацијата" која ја спроведе Груевски небeше ништо др...

Read more...

ПАДНА УШТЕ ЕДНА 100-ТЕ МАСКИ ОД ЛИЦАТА НА МИЛЧИН И ГЕРОСКИ, МАСКАТА ДЕКА СЕ БОРЦИ ЗА ВЛЕЗ НА Р. МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ

Не говорењето за причините и аргументите со кои е поткрепено ветото од страна на Бугарија е порака од Иницијаторите дека Бугарија нема аргументи ама ете Европа бидејки нас не мрази а на Бугарија и верува на збор и згора...

Read more...

ВИСТИНСКАТА ПАРТИЈА НА РАБОТНИЦИТЕ Е АНТИ-СОЦИЈАЛИСТИЧКА .

Блаже Аризанов 16.01.2022 Глупост е да се тврди дека социјалистичката левица се грижи за работниците. Напротив. Да објаснам зошто. Социјалистот е заглавен во една излитена идеа за просечен работник како текстилка...

Read more...

САША УЗУНОВ НАПРАВИ БУДАЛИ ОД АНТРОПОЛ-АПАСИЕВ, ОФФ.НЕТ-ТРЕНДО И УШТЕ НЕКОЛКУМИНА

ЛАЖНИТЕ ПАТРИОТИ НАЈЛЕСНО СЕ ОТКРИВААТ КОГА НЕКОЈ КЕ СЕ ОБИДЕ ДА СРУШИ НИВНИ МИТ (ГЛИГОРОВ) ЗА ГОЛЕМ БОРЕЦ ЗА МАКЕДОНСКАТА САМОСТОЈНОСТ 2Јордан Петровски 16.01.2022 Со документот од Архивот на Австралија кој го објави Саша ...

Read more...

ЛАЖНИТЕ ПАТРИОТИ НАЈЛЕСНО СЕ ОТКРИВААТ КОГА НЕКОЈ КЕ СЕ ОБИДЕ ДА СРУШИ НИВНИ МИТ (ГЛИГОРОВ) ЗА ГОЛЕМ БОРЕЦ ЗА МАКЕДОНСКАТА САМОСТОЈНОСТ

Јордан Петровски 15.01.2022 годинаМоето интервју во емисијата „ЗАСПИ АКО МОЖЕШ“ на ТВ АЛФА во кое говорев за новите аргументи кои Бугарија веке ги употребува и ке ги употребува за вето на почетокот на преговорите на Макед...

Read more...

МИЛЧИН И ГЕРОСКИ ЗА ДА ГО ЗАЧУВААТ КРИМИНАЛНО КОРУПЦИСКИОТ ТОТАЛИТАРЕН СИСТЕМ ПОДГОТВЕНИ СЕ ДА СТАНАТ И БУГАРИ!?

Јордан Петровски 15.01.2022 Зарем има уште некој кој ке верува на Милчин, Героски и нивните другари во нивните повици за „спас на Македонија“ ако ја знае, памети нивната улога за инсталирањето на Заев на власт и нивната под...

Read more...

2022 – уште една година на опасно живеење

Професор Звонимир Јанкуловски за Нова Македонија 14.12.2021 Ако се суди по почетокот на новата година, светот продолжува да се соочува со застрашувачка низа предизвици: пандемијата на ковид-19, која повторно се разгорува, к...

Read more...

БЕЗ РУШЕЊЕ НА БУГАРСКИТЕ „АРГУМЕНТИ“ ЗА ВЕТОТО, ИЛЈАДНИЦИ ПОВИЦИ НА ОБЕДИНУВАЊЕ КЕ СЕ САМО ПРЕДАВСТВО НА ДОБИЕНА ВОЈНА

Joрдан Петровски 13.01.2022 Branko Geroski 5h  · МАКЕДОНИЗМОТ Е ЛЕГИТИМНА ЕМАНЦИПАТОРСКА ИДЕЈА. ЧУМУ Ѝ Е НА ЕВРОПА ЕДНА РАЗМАКЕДОНЧЕНА МАКЕДОНИЈА? Почитувани граѓани на Македонија, Во овие судбински д...

Read more...

OurActivities

ТАЈНИТЕ СЛУЖБИ И КОЈ НАВИСТИНА ЈА ВОДИ М…

activities

ЗАСПИЈ АКО МОЖЕШ (11.01.2022){youtube}https://www.youtube.com/watch?v=o6jttO3plcU{/youtube}Текстови кои се...

МАНИФЕСТ НА СЛОБОДАТА

activities

Aldo Kliman 09.06.2021 Поробен Македонец е еднакво на...

ПИСМО ОД КДРМ ДО ПРЕДСЕДАТЕЛОТ НА САД ДО…

activities

Во август 2018 година, обезбедивме можност...

Letter to President Trump,

activities

Committee for the Democratization  of the Republic...

АМЕРИКАНСКИ НОВИНАР ВО 1935 г.: АТЕНТАТО…

activities

7 мај 2020 годинаРедакцијата на МИЦНашето...

Democracy Doesn't Die In Darkness, But W…

activities

COMMITTEE FOR THE DEMOCRATIZATION OF THE...