Welcome visitor you can log in or create an account

ПИАРОТ НА ЗАЕВ НА ПЛАТЕН СПИСОК НА ОПОЗИЦИЈАТА!!??

Дали Заев во овој негов ФБ статус кој наводно треба да е шеговит сам признава дека е пуштен низ вода!! 

09.05.2020


[Image: image.jpg]

СДССМ вели:

-„Во аудио разговорите, претседателот Заев категорично потврдува дека не постојат разговори кои се дадени на никаков Чауш и на никој друг освен на СЈО.“


Во видеото Заев вели:

-„Чаушот може да има само еден мал дел од снимките за преведување од Албански на Македонски“...Мало потсетување за обемот на прислушкуваните разговори кои се пронајдени кај Чауш:

„Добиени се и првични известувања за содржината на компјутерите во кои, меѓу другото, се наведува дека постојат и фајлови со десетици илјади телефонски разговори.  За содржината и за текот на разговорите поради обемноста на материјалот ќе биде потребен временски период  до најмалку два месеци истата да ја утврдиме – изјави на прес-конференција Јован Цветановски, заменик-јавен обвинител.“

Еве го и видеото па сами слушнете:
Дали нормален или лојален човек ке изнесе ваква проѕирна лага со која наводно го брани лидерот на партијата а и самата партија?