Welcome visitor you can log in or create an account

МИЦ ВИ ЈА ПРЕТСТАВУВА „МАКЕДОНИЈА; НЕЈЗИНИТЕ НАРОДНОСТИ И НИВНАТА ИДНИНА“

Почитувани читатели,

Македонскиот информативен центар со огромно задоволство ви го претставува својот превод на иконската анализа на состојбите во Македонија на почетокот на минатиот век на хуманитарецот и британски социјалист, Хенри Ноел Брајслфорд, „Македонија; нејзините народности и нивната иднина“. Се надеваме дека со овој наш скромен придонес кон вековната, и сѐ уште тековна борба кон остварувањето на идеалот за Македонија на Македонците, сме еден чекор поблизу до нашата цел. Кликнете тука за книгата.