Welcome visitor you can log in or create an account

МИЛЧИН БИЛ ДЕРЕГИСТРИРАН А ТОА СПОРЕД ДИНЕВСКИ Е ОСНОВ ДА СЕ СТАНЕ СОРАБОТНИК! БРАНИТЕЛОТ ДИНЕВСКИ ГО ЗАКОПА БРАНЕТИОТ МИЛЧИН

 


Диневски вели дека Милчин не можел да стане соработник на службите на државната безбедност бидејќи не бил „дерегистриран“ од „претходна оперативна обработка“. Но Милчин нуди доказ...