Welcome visitor you can log in or create an account

СПОРЕД ДИНЕВСКИ УДБА ЈА ДОНЕЛА ДЕМОКРАТИЈАТА ВО МАКЕДОНИЈА 1990/91 ГОДИНА
Диневски тврди дека демократијата во Македонија ја донеле припадниците на МВР. Според нас, тоа е причината зошто мора да има лустрација по 1991 година. И која е веројатноста дека е точно тврдењето на Диневски дека досиејата биле претравани и уништувани?