Welcome visitor you can log in or create an account

ДАЛИ ИЛИЈА ДИМОВСКИ ИМА СПРОТИВЕН СТАВ ОД МИЛЧИН, ДИНЕВСКИ, ВАНЧЕВСКА??Дали пратеникот од ВМРО ДПМНЕ навистина застапува став спротивен од Милчин, Диневски и Ванчевска? Владата на Заев неодамна изготви Предлог-закон за поништување на лустрацијата и сите процеси кои произлегоа од н