Welcome visitor you can log in or create an account

МИЛЧИНА НЕ ГО САКАЛЕ НОВИНАРИТЕ ЗАТОА ШТО Е „ЛЕП“, ТУКУ ЗАТОА ШТО ИМАЛ ПОЛН ЏЕП СО СРОСОВИ ПАРИ


Се докажа уште еднаш дека љубов купена со пари трае додека има пари!! Му го зедоа на Mилчина клучот од касата на Сорос и медиумската војска која верно му служеше скоро 30 години, го заборави. Никој, па дури ниту од оние силни поддржувачи, оние кои го предлагаа за председател на државата.

-Професорот Милчин изгради бренд и авторитет од себеси во државава и да ви кажам дека ич не е лоша идејата да се замоли професорот да прифати да се кандидира за претседател на следниве избори како кандидат на опозицијата. Тој заслужи да му се укаже таа чест, а и има добри шанси да победи, а ако победи ќе биде најдобриот претседател кој некогаш сме го имале. 
- Владе е суштински над сите лидери на партиите и над Заев и над Андреј и над Ивон и над Тито. Тука не мислам хиерархиски туку суштински, практично Владе обединува се што е опозиционо и критички настроено на талибанците а не мора да е симпатизер на ниедна партија.

Оние кои ако некој напишеше дека Милчин лошо погледнал, венаш го канеа Милчин на интервјуа, на дебатни емисии му отставаа саати и саати на ТВ за да ја покаже својата чистота и борба за правда. 


Оние пак во пишаните медиуми, оние на кои перата им служеа како сабји, веднаш почнуваа да го сечат на парчиња оној кој се дрзнал да го обезвреди нивниот многу сакан Владе!

Не можам да верувам дека нашиот текст „ДАЛИ СОРАБОТНИЦИТЕ И НАЛОГОДАВАЧИТЕ НА УДБА-СДБ-УБК ПО ВТОР ПАТ ЌЕ БИДАТ НАГРАДЕНИ ЗА СВОИТЕ ЗЛОДЕЛА“ кој одеше во пет продолженија не ги предизвика да напишат некој збор во одбрнана на Владета. Молчи Героски, молчат оние од Проверка на факти. Молчат и оние од МЕТАМОРФОЗИС. Молчи семејството Јовановски. Не испеаа ниту една песна Распеаните скопјани, не излегоа ни оние од Шарената револуција да направат барем еден протест. Ја нема ни Димова да го вози комбето со реквизитите за бомбардирањата на Шарените па да ги избомбардираат домовите на лустраторите.