Welcome visitor you can log in or create an account

„МАЛО СУТРА“ ЈОВЕВСКИ ЌЕ ПОКРЕНЕ ОБВИНЕНИЕ ПРОТИВ ЗАЕВ ПОСЛЕ ИЗЈАВАТА НА БОЧВАРСКИ

Претседателот на комисијата за транспорт и врски на СДСМ Благој Бочварски вели дека трасата на патот Кичево- Охрид не била промашена!!
Еве да го слушнете!!
Еве ја изјавата на Заев:

image
 
Линк до текстот за да не се сомневате дека е лажен скенов!! Заев: Aвтопатот Кичево-Охрид, криминално дело

Сега кога на Заев ке му се стегнат Дерала, Ордански, Кабрамов, Борјан Јовановски ........ па ВИСТИНОМЕР, па ПРОВЕРКА НА ФАКТИ,  Заев ке поднесе не една оставка туку десет, нема да може да го истрпи притисокот од споменативе. А може и Јовевски да покрене обвинение за материјалната штета која ја претрпела Македонија!! Автопатот Кичево – Охрид ќе не чини дополнителни 187 милиони евра 02.11.2018!!