Welcome visitor you can log in or create an account

БОРБАТА Е ЧИН ИЛИ РЕКЕТОТ Е ЧИН ..... ПРЕСУДЕТЕ САМИ

 

Честика на фросина Ременски за денот на ВМРО или според законот денор на национална борба

 
23-10-jpg-0
 
23-10-jpg-1
 

23-10
 
Без името на авторот! А тоа, да не се знае кој го направил ова ремек дело ке беше некоректно и нечесно од мене !!