Welcome visitor you can log in or create an account

НИКОЛОВСКИ СО ТЕШКИ ОБВИНУВАЊА ЗА МИЦКОСКИ?? ШТО Е ВИСТИНАТА??

 23.10.2019

Фејсбук статус на генералниот секретарот на СДСМ :
 
 
 Пресериозно обвинувања за Мицкоски?? Дали се вистинити обвинувањава? Останува да сочекаме да се огласи Мицкоски!