Welcome visitor you can log in or create an account

Гласот на слободна Македонија епизода 34: Долгиот марш низ институциите

 

{youyube}https://www.youtube.com/watch?v=JI8NnR-H2rQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Gghig1Rq8xyKJn7A2HvxmGN2qn4ivL0-f3dl5YUoKRTgXyLL5fAtgE1A{/youtube}

Во оваа епизода водиме општа расправа за „Долгиот марш низ институциите“ -- градењето на „Дип стејтот“ и инсталирањето на комунистички агенти и симпатизери на влијателни позиции во САД -- и неговата врска со Соросоидите во Македонија.