Welcome visitor you can log in or create an account

АРСИМ ЗЕКОЛИ СО РЕШЕНИЕ КАКО ДА СЕ ДОБИЕ ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ ВО ОКТОМВРИ

Притиворот на Катица и Боки е повод за барање да се отпочне процесот на превземање политичка одговорност од страна на Заев, Шеќеринска, Османи, Димитров, Спасовски. Оставки. Како залог за добивање препорака во Октовмри.

 
image