Welcome visitor you can log in or create an account

ДАЛИ „ГЛАСОТ“ ОД ЕЛ ЧЕКА ЗА НЕШКОВСКИ КЕ ГО РАЗБУДИ ЈАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ-ДАЛИ ЗАЕВ КЕ СЕ НАЈДЕ ВО ШУТКА

Јордан Петровски 12.07.2019
Целата снимка од разговорот Јанкуловска Груевски која ја објави Ел Чека:

https://rutube.ru/video/e7d38a8a147647bd...&bmstart=2После преслушувањето на снимката не ке е лошо да се прочитаат текстовите:

-Денот потоа- од Милчин!

-Насилството како матрица- Гелески!

-МВР тоне се подлабоко- Трајаноски!!

-Проклети да сте- Ризаов

И така денеска после неколку години а особено после можноста да се слушне целиот разговор помеѓу Јанкуловска и Груевски да се добие слика за сите играчи во местенката на УДБа!!

Клинкнете на насловот: УБИСТВОТО НА МАРТИН НИЗ ПЕРАТА НА "БОРЦИТЕ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА" и тој ке во одведе до текстовите  кои ги посочив. После преслушувањето на видеото на Ел Чека и читањето на текстовите кои ги посочив се надевам дека барем за малку ке е подигнат вашиот одбранбен механизам кон пораките кои ги праќаат  денеска лажните борци за човекови права и лажните независни медиумски работници!!