Welcome visitor you can log in or create an account

ДАВИДОВИЌ, НЕМА РЕФОРМИ ВО СУДСТВО, КОЛОЗОВА, ОТА КЕ СНИМА СЕ, ЈАС,ЕУ МАЛО МОРГЕН!!

 Јордан Петровски 05.07.2019

Katerina Kolozova
27 mins ·
 "ОТА сЕ ќе снима, буквално сЕ но ќе експлоатира ( = слуша) само со судски налог." 
 
 
image
 
 
 
image