Welcome visitor you can log in or create an account

Гласот на слободна #Македонија епизода 30: Дијалектичка зона на самракот!

 

 

Дали има искрена намера во прифаќање на вистинската историја во навидум ненадејната промена на ставот на македонските Комунисти кон самосвеста на Илинденците, или повторно тука станува збор за реторичка црна магија, наменета жедни да нѐ пренесе преку вода?