Welcome visitor you can log in or create an account

Гласот на слободна #Македонија епизода 28: Нарцистите си ги јадат децата!

 

1. Блогпост на Приказни од булеварот, тема: До кога ќе продолжиме да играме по нотите на оние кои не уништуваат;
2. Коментари на коментари на минатата епизода, тема: Имаат ли Македонците духовен судир; Нешто не штима со бугарскиот наратив за идентитетот на Македонците;
3. Парада на дегенериците и либерализација на неодговорноста.