Welcome visitor you can log in or create an account

Гласот на слободна Македонија епизода 22: #Бојкотирам ВМРО-Комунистичка


Никола Груевски од Демократска Алтернатива или дрим тимот на Тупурковите комуњари!! Христијан Мицковски од Социјалитичката Партија на Ѕинго, основачот на ВеМеРетО од 1893 и Гордана Гога Силјановска Давкова од Социјалитичката Младина  Движење на Трета Југославија!!