Welcome visitor you can log in or create an account

Гласот на слободна Македонија епизода 21:Идеологијата на Гордана Силјановска Давкова

Во нејзините јавни настапи, кандидатот за претседател на Република Северна Македонија на партијата ДПМНЕ проф. д-р Гордана Силјановска Давкова, постојано нагласува дека таа е натпартиски кандидат и дека не дала никаков збор дека ќе се придржува до програмските или принципиелните начела на партијата која ја кандидира. Во оваа емисија се обидуваме да ја одгатнеме мистеријата која е идеолошката определба на Силјановска Давкова.

- https://forum.kotle.ca/showthread.php...

Музика: „Елено моме“ - народна песна

www.macedonianinformationcentre.org

www.kotle.ca