Welcome visitor you can log in or create an account

Глас на слободна Македонија епизода 19: Слободно кажи каша попара

 

 

Денко Малески е човекот кој заедно со Киро Глигоров го започна менувањето на името на Република Македонија. Денес овој самопризнаен југословен нѐ убедува дека сето ова било вина на националистите кои посегнувале по грчката историја. Ние ги пресретнуваме неговите манипулации и небулози.