Welcome visitor you can log in or create an account

СЕКОЈА КОМУЊАРСКА БУША СОНУВА ДА БИДЕ НОВ ТИТО

 

 

Денеска полицијата приведе неколку членови на УМС на ВМРО-ДПМНЕ !!!
Причина за приведувањето е пишување на графит со „непријателска содржина“ а кој има за цел рушење на ликот и делото на „нашиот голем водач“ Другарот Заев!! 

 

  

Тиранинот на власт се препознава по тоа што неделото кое го чини кон народот очекува да го штити со полиција, со ставање на безбедносните служби под своја контрола, со контрола врз судовите, ..... но никому тоа не му успеало, па нема да му успее и на Заев!