Welcome visitor you can log in or create an account

НОВ СПОР ЗА „ИМЕТО“

Јордан Петровски 01.11.2021

-На што се базира новото вето на Бугарија?
-Зошто новото вето од Бугарија е поприфатливо за ЕУ од досегашното вето кое се базираше на историски факти?
-Дали, УДБа, СДБ, УБК се тие кои на Бугарија и обезбедиле не соборливи докази за илјадници прогонувани Бугари во Р.Македонија
-Како да се справи Македонија со новото вето на Бугарија??
За сево ова погоре напишано ке можете да добиете информации во видеото.