Welcome visitor you can log in or create an account

ГОЛЕМИОТ БРАНИТЕЛ НА ЛИКОТ И НЕ ДЕЛОТО НА ЗАЕВ ПОВИКУВА НА УБИСТВО НА ВМРО-ВЦИ

Јордан Петровски 25.04.2021

Денешниот протест на НАРОДОТ по се внесе голем страв кај Заевистите.
Првин се обидоа со лаги да го именуваат протестот како протест нарачан од Груевски, па потоа од ВМРО ДПМНЕ надевајки се дека со тоа ке ги поколебат луѓето да излезат на мирниот протест. Лагите не успеаа народот веке не наседнува на лагите на Заев и бандата околу него!
Дека стравот кај Заевистите дошол до коска најдобро говори овој фб статус на Илија Патаров:  
patorot-1 

Еве го истиот статус и на  Јул Медија , портал во сопственост на Илија Патаров веројатно медијумот е финансиран од СДССМ или од реклами на фирми блиски до СДССМ! Интересно е што информативното гласило се вика ЈУЛ МЕДИЈА, името асоцира на партијата на Мира Марковиќ , сопругата на Слободан Милошевиќ!

 
patorot
 Ме интересира дали МВР ке покрене прогон против Илија и информативното гласило ЈУЛ МЕДИЈА за говор на омраза и повикување на убиство на ВМРОвци. За Илија а по се и за Заевистите овој денешен протест е прашање на опстанок на Заевистите па затоа Илија пишува, односно упатува повик:

ИЛИ ВМРО ИЛИ НИЕ-Заевистите, м.з!