Welcome visitor you can log in or create an account

БОРБАТА НА ЗАЕВ СО КРИМИНАЛОТ СЕ СВЕДУВА НА ДРУЖБА СО КРИМИНАЛЦИТЕ

Јордан Петровски 27.03.2021

Во Заевистан борбата против криминалот се одвива со метод, дружба на власта и криминалците и така и овците на број и волците сити. Само глупите Северџани работени како бавча !

Image

Зар некој ке верува дека Оливер Спасовски МИНИСТЕРОТ на полиција не знаел дека Енвер Демири,човекот до кого седи Оливер е водач на банда на шверцери на дрога? Ако незнаел тогаш чистка во бебзедносните служби, апс за оние во оделението за борба против дрогата ... Но тука одговорноста не завршува!! Според законот сите БЕЗБЕДНОСНИ Служби се под контрола на Заев, според тоа тој ја има најголемата одговорност ако не знаеле службите , само оставка на Заев!!  Но ако знаеле Службите тоа значи дека знаел и Заев а то ке значи Заев бил шефот на криманалните групи. Затоа Вилма веднаш треба да бара притвор за Заев, Спасовски Вице Заев ...


Image

Image
Image

Поголема потврда од овие фотографии дека Заеви , односно власта на Заев е легно на криминалот нема.

Дојдов до нови фотографии па да ја дополнам сликовницата!!
Заев и Спасовски со Енвер Демири


image

И Пендаровски е во друшвото

Николоски побара одговорност од Пендаровски за фотографијата со нарко босови