Welcome visitor you can log in or create an account

ИМ ПАДНАА МАСКИТЕ НА ЛАЖНИТЕ КОНЗЕРВАТИВЦИ НА ЉУПЧО ЗЛАТЕВ !!

29.10.2020 Јордан Петровски

Најавата на колумната Ќе загуби ли Трамп?- Најмасовни избори во историјата на САД, не го одразува онаа што е содржано во колумната! Особено заклучокот во најавата на колумната кој не е на авторот на колумната а тоа е дека големата излезност е скоро секогаш во корист на опозицијата во случајов , Бајден!!
Но има уште еден интересн податок а тоа е фотографијата која е користена да ја илистрира колумната, бои кои треба да го илустираат знамето на САД. Боите на знамето на САД кои ги користат лажниве конзервативци почнаа да ги користат демократите во времето на Обама и тоа го прават и ден денсеска: 
1
Оваа се вистинските бои:
 

Трамп: Ќе воведеме царини за сите компании кои ќе заминат од САД | Бриф

Конзервативци, а се залагаат повторно Македонија или за нив е Северџанија да влезе во сојуз со дел од бившо југословенските републики плус Албанија!!


image

Суверинизам по комуњарски терк!!


image

За читателите кои не се доволно запознаени со „БЕРЛИНСКИОТ ПРОЦЕС“ затоа што за вистинската цел на оваа иницијатива многу малку се пишува во Македонија ке понудам линк на кој ке можете да прочитате повеке текстови:  ОД ВАРДАР ПА ДО ....... НОВА ИДЕА ЗА БАЛКАНСКО ПОВРЗУВАЊЕ  и ке дознаат повеке!!