Welcome visitor you can log in or create an account

СОКРИВАЊЕ НА СОДРЖИНАТА НА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА

Јордан Петровски 30.07.2018

Ако на човекот не можеш да му го дадеш онаа што си му го ветил :еднаквост пред законот, расчистување со криминалот, корупцијата, злоупотребата на тајната полиција , тогаш наметни му друга потреба, Законот за Албаски јазик, Промена на Името!! Бидејки овие две вистини се непријатни, мора да се заменат со благопријатни лаги , мед и млеко од членство во ЕУ, односно леб без мотика!! со влез во ЕУ ке престане криминалот, корупцијата, безаконието а членство во НАТО ке ти гарантира безбедност, целовитост на државата, значи друг ке се справува, ке војува за тебе, за да ја попречи федерализацијата на државата како последен чекор пред отцепување на Албанците!!