Welcome visitor you can log in or create an account

ОДНОСОТ КОН 27.04 НА ПОКАЈНИЦИ ОД ПОЛИТИКИТЕ НА СДС/// И ЗАЕВ ЌЕ ЈА ДАДЕ ВИСИНСКАТА СЛИКА ЗА ТОА ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ СМЕТА НА ДЕЛ 3