Welcome visitor you can log in or create an account

НЕДЕЛНИК-Говор на Клер Дејли

  • Written by Петар П.
  • Media

 

 

Добредојдовте во новото издание на "Неделник" во издание на Македонскиот Информативен Центар.

Во оваа ново издание на "Неделник", ќе го проследите говорот на членката на Европарламентот Клер Деjли од Ирска, кој е насочен против неизбраното раководство на Советот на Европа. Имено европарламентарците кои се директно избрани на директни избори од страна на народот, во последно време се спротивставуваат на политиките на Советот на Европа, и бараат повеќе моќ за Европарламентот. 

Да го проследите видеото во целост, кликнете на долу поставениот линк:

 

 

 

 


 

 

Петар Петровски