Welcome visitor you can log in or create an account

ЉУПЧО ГЕОРГИЕВСКИ ЌЕ ГО РАСКИНУВА ДОГОВОРОТ СО БУГАРИЈА БИДЕЈЌИ СО НЕГО СЕ СРБИЗИРА МАКЕДОНСКОТО ОПШТЕСТВО??

ДАЛИ ЉУПЧО ОВАА САЛТО МОРТАЛЕ ЌЕ ГО ЗАВРШИ НА НОЗЕ ИЛИ НА ГЛАВА 

Јордан Петровски 23.01.2024

Ова фејсбук изјава на Љупчо ме натера да го напишам овој текст:


Мислењето на Љупчо е салто мортале во однос на онаа што Љупчо го говореше до вчера а особено неговото инсистирање Бугари да се внесат во Уставот.
Што може да биде причината?
Љупчо барем до сега никогаш не повлекувал потези кои можат да го загрозат него како средо имотен бизнисмен? Љупчо секогаш се престројувал на време.